resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4043
    altyapi urunu vs olmasini zerre onemsemeden soyluyorum; inanilmaz yürekten oynuyor. sahada her topa mudahale etmek icin kendini hep zorluyor. ve kritik mudahalelerin cogunda o var. prandelli donemiyle ilgili verilere ve karsilastirmalara guvenmiyorum, zira sonlara dogru musleranin bile boku cikmisti. ama sakatliktan dondukten sonra gol yememe performansimizda ciddi etkili oldu semih.

    hava topu eksikligi bariz. buna bisey diyemeyeceğim. ama onun disindaki konularda semihin etkili ve iyi bir stoper oldugunu dusunuyorum. yaninda alan savunmasini yapmayi bilen, hamle degil bekleme isini iyi yapan bi stoperle cok etkili olur. evet yillardir ayni terane bildiniz! ama semihi ne yazıkki tamamlayacak en onemli adam ujfaydi. ujfa gibi tarzi olan bi adam getirin, yine gol yemeyiz yine yemeyiz. ama chedjou da semih de tek atimlik kursunla hurraaa diye rakibe daldikca ne yazıkki uyumsuzluk ve acik verme işi devam edecektir.

    ikisi de iyi tamamlayıcı, ama yanlarindaki esas adam eksik. ve sözlükte yüz kere tekrarlanmis olan bu klasik örnek cok dogru.

    altyapi isini siktirederek soyluyorum, semih bence gerçekten iyi bir oyuncu. dunya capinda degil belki ama bizim capimizda gayet iyi. ne semih bir terry, ne de biz bir chelsea olmayacagimiza gore bence bu iliski omur boyu sürecek bi evlilige gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın