resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8714
    oyun içerisinde hiçbir sikim yapmayıp bir ton müsait pozisyon kaçırıp ardından şansı tuttuğundan bir kaç gol attığı için kral, iyi ilan edilen forvet oyuncusu. akıl fikir versin size artık kime inanıyorsanız.

    o kadar iyi ki amk şampiyon olan takımın forvet oyuncusu sayamadığım dakika iç sahada gol atamıyor dünyaları kaçırırken. bunun adı formsuzluk da değil. oyun içinde yararlı olsa formsuz dersin, kafasını toplamalı dersin. hem oyunda bir yararı yok hem bir ton kaçırıyor ama futboldan anlayanlara göre über forvet.

    öyle böyle istatistiği varmış yılda bu kadar 3 yılda şu kadar gol atmışmış, savunulurken artık bunlar da geçildi ligdeki şu oyuncudan çok daha iyi siz bir de ona bakın falan demiyorlar mı? sikkkkkkimde bile değil ligdeki başka bir sikik takımın başka bir sikik oyuncusu. lafa gelince en büyük biziz ama mevcut oyuncuyu savunmak için bizden kötü olan takımların oyuncularıyla kıyaslıyoruz. peki bu nasıl bir büyüklük amk? koskoca galatasaray'ın, metin oktay'ların, tanju çolak'ların, jardel'lerin, hakan şükür'lerin, ümit karan'ların oynadığı takımda şimdi burak yılmaz diye biri oynuyor ki 14 yıl şampiyon olamamaktan çok daha kötü.

    ben hem galatasaray'ı hem de burak yılmaz'ı aynı anda sevemem, birini savunurken biri için diğerini de savunamam. arada öyle bir korelasyon yok. ben galatasaray'ı seviyorsam, galatasaray'a aşıksam çok doğal olarak burak yılmaz'dan nefret ediyorum.

    çok da zor değil halbuki amk 3 sene öncesini hatırlamak takımda elmander gibi, forvet gibi forvetler varken takımın nasıl oynadığını hatırlamak. arkasından burak geliyor o takımdan eser yok. rakibi kendi yarı sahasına hapseden, sıkıştıran, top almasını bile engelleyen takımdan burak'tan sonra haber yok. bu kadar zararlı işte bu adam takım oyununa. millet hala gol atıyor diye övüp, yalayadursun. pas trafiğine giremeyen, aldığı topu ezen, kaybeden, sürekli saçma sapan fauller yapan bir forvet oyuncusuyla etkili oyun bekleyenler de gidip kumda oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın