resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3099
    yaşı büyük olanlar hamza diye bik bik konuşmaktan oynadığımız maçları veya geçirdiğimiz sezonları düzgünce izleyememiş sanırım. yada yaşları büyük olduğu için bazı şeyleri görmek, kabullenmek, haksızım demek zor geliyor.

    takımda sadece arkadaşlık, bütünlük oluşturduğu söylenmiş. taktik-teknik olarak hiç bir şey verememiş takıma. baak sen.

    fatih terim-mancini-prandelli 3'lü döneminde sneijder bu kadar bütün performans gösterdi ben yanılıyorum sanırım. takımın hucüm bölgesine taktik-teknik-moral anlamında sınıf atlatmıştır. ileride sırtı dönük oynayabilen forvet olsa 1-2 tık daha artacaktır bu seviye. defans için ise pek bişey söylemeye gerek yok takımın en sıkıntılı bölgelerinden biri. bireysel performans artmadıkça oraya şu oyuncularla müdahale edebilmek zaten mümkün değil. buradan istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz.

    evet yaş itibariyle sizin hamza diye hitap etmeniz saygısızlık değil. asıl saygısızlık yapılan hiç bir olumlu maddeyi görmemeniz ve ben haklıydım demek için saçma sapan konuşmalarınız. siz fm'de teknik adamlık yapıyor olabilir, hamza hoca ile yaşınız aynıda olabilir. bu yüzden sürekli rahatsız olmak zorunda da hissedebilirsiniz kendisini. eleştirilemez değildir ancak mantık çerçevesinde olmalıdır.

    dünyaca ünlü teknik patronluğumuzu yapan 2 italyandan da daha başarılı olan hoca. şimdilik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın