resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3082
    galatasaray tarihinde sampiyon olduktan sonra gonderilen lucescu ile kiyaslanan hoca. halbuki kendisinin futbolculugunda da yasadigi bir hollman gercegi de var.

    eger basima birsey gelmeyecekse dany kararindan memnunum. garip bir sekilde dany'nin ozelliklerini begeniyorum. ailecek basan bir galatasaray'in yedigi kontraataklari kesecek hizda bir futbolcu. tek eksigi tecrube idi zannedersem.

    bruma ve telles israri da olumlu. kendisini savunan yazarlarda genelde bu iki oyuncuya alerji var garip bir bicimde. hocayi elestiren bende de bu tur secimler olumlu etki yapiyor.

    benim elestirdigim nokta basta sabri olmak uzere, balta, burak mevkileri. sag bekte sabri'ye yardimci biri sozu nezaketen edilmistir bence. yine de sabri'ye neden nezaket gosteriliyor anlayabilmis degilim. ne yapiyor da bu kadar vazgecilmez oluyor anlayabilmis degilim. yani taraftarin orta ve sut antrenmaninda dalga gectigi, ileride kaptigi iki top disinda takimin achille tendonu olmasi disinda ne bir ozelligi olmayan, hicbir kulupten hicbir zaman en cok da kadro disi oldugu donemde teklif bile almamis bir futbolcu uzerinde bu kadar durulmasi gercekten buyuk sacmalik.

    gecen sozlugu actigimda random bir entry gordum. 10metin10hagi10arda idi sanirsam yazari. cok guzel ozetlemisti.

    bal yapmayan santos gider aydin kalir
    yoklari oynayan elano gider yoklari oynayan baris sarp kalir
    yasli drogba gider yasli ayhan kalir
    yerden kalkmayan eboue gider sag beki brumaya kitleyen sabri kalir

    gibi bir yaziydi. bir kismini uydurmus olabilirim kusura bakmasin yoldayim bulamiyorum da bir taraftan.

    rvp transferi olumlu eger gercekse. amrabat'in da katki verecegine inaniyorum.

    forvet, sag bek, sag acik ve defans transferleri sart. lakin eger bu transferler yapilacaksa kamptan once yapilmalari da sart. cunku biliyoruz ki gec transfer hicbir halta yaramiyor.

    hocanin ozelinde tahminde bulunmamiza gerek var mi bilmiyorum. yazdigimiz onca yazi teknik taktik yeterliligine guvenimizi tam olarak yansitiyor diye dusunerek huzurunuzdan ayriliyorum.

    bu ne trafik arkadas ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın