resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3080
    daha ligin en hararetli dönemlerinde yazıyordum, şimdi de yazayım. iki kupa almasına rağmen yollanması gereken adam. bu kafayla avrupa'da geçen seneki gibi madara olmamak elde değil. sonra burak ve selçuk kankiler bu rezaleti örtmek için bir iki lig maçında asılır, attıkları gollerden sonra avrupa'da rezil olduğu için kenarda melül melül duran hamza hocalarına koşar, biz hocamızın arkasındayız mesajı verirler.

    yanlız işler geçen seneki gibi yürümez hamza hoca bunu bil. sen çok güveniyorsun bu yerlilere. bunu geçen yıl hollanda-meksika maçında başta sneijder'e olmak üzere genel olarak ligdeki yabancılara sallarken öğrendik sağolasın. tipik "bizim çocuklarımızın yabancılardan ne eksiği var, daha az paraya daha çokk mücadele ediyorlar" vs kafasına sahip olduğun net bir şekilde görünüyor. yalnız bu "bizim çocuklar" da çerez parasına oynamıyor kimse milleti kandırmasın. senelik 3 milyon € alan ama top kontrol edemeyen bir forvetimiz var ve sen bu adamlarla avrupa'da başarı hedefliyorsun.

    hoş pek hedeflediğin de söylenemez. bu takım senin bizzat gidip berlin'de izlediğin son cl finalisti juventus'la yarı finalist real madrid'in olduğu guruptan çok değil, 1.5 sene önce çıkmıştı. o zaman kadroda şimdiye göre fazaladan drogba, riera ve eboue bulunuyordu. hadi telles riera yerine idare eder diyelim, bu yaz transfer edeceğin bir taşşaklı forvet ve kaliteli sağ bek bile seni başarıya götürebilecekken sabri'yle sağ bekte devam edip hangi avrupa devini yenmeyi düşünüyorsun acaba merak ediyorum. daha büyük korkum ise burak'ı kesmesin diye taşşaklı bir forvet almama ihtimalin. güya çifte kupa sahibi takımız ama transfer döneminde geçen senelerki heyecanın bir gramı bile yok bende. içimizdeki şampiyonlar ligi hevesini alıp götürdünüz resmen.

    ayrıca bu sene yanında burak-selçuk kankileri, melo'ya atar yapan sabri'leri sakinleştirecek, onları gazlayıp oynatacak bir abdürrahim'in de yok. şimdiden geçmiş olsun sana ve bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın