resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3079
    galatasaraylı mıdır? galatasaraylıdır.
    taraftar mıdır? bizden daha fazla.
    hatalarından ders alıyor mu? umut konusunda biraz geç olmuş olsa da evet alıyor.
    çalışkan mı? azimli mi? inkar edeni allah çarpar.

    bizden daha galatasaraylı, florya'nın havasını solumuş, bu takım forması altında kupalar kaldırmış, manchester'ı elemiş adam bu adam. şampiyonlar ligi'nin zorluğunu senden benden daha iyi bilir zira dediğim gibi biz mahallemizin tozlu yollarında dizlerimizi kanatırken bu adam şampiyonlar ligi tecrübesini old trafford'da iliklerine kadar deneyimlemiş biriydi. arkadaşım bu adam farkında değil mi sanıyorsunuz o seviye için çok farklı oyuncuların gerektiğini? emin ol senden benden iyi biliyor! ama ffp diye bişey var bildin mi? öyle oradan kafana göre ibrahimovic'i alamazsın mesela. bonservissiz oyunculara ve nispeten az değerli oyunculara yönelmek zorundasın ki bu da en başta ligden transfer yapmaya sevketti hamza hocayı.

    huyunu suyunu herşeyini bildiği, tanıdığı bilal'i alarak başladı mesela işe. bilal iyi transfer, kalitesinin de bu ligin üzerinde olduğunu düşünüyorum. şu an kesinleşmiş tek transfer bu. bişeyi daha hatırlatmak istiyorum, transfer dönemi yeni başladı. ama siz maşallah akbabalar gibi üşüştünüz hocanın başlığına. kesinlikle maçsızlık sendromu olduğuna inanıyorum bunun, rahatsız ve huzursuz türk milleti* saracak, eğlenecek yer arıyor işte.

    serdar aziz, şeyşu, volkan şen söylentileri çıktı sonra. avrupa'dan kalburüstü bir stoperi bedava alsan bile bunun imza parası var, maaşı var, vırtı var zırtı var varoğluvar. onları nasıl karşılayacaksın kıt paranla ve uefa'nın gözü senin üzerindeyken? dolayısıyla ligimizde kendi bölgesinde fark yaratmış oyuncuların peşine düştü hoca. kendisi istemez mi sağda nani solda ribery önde ibra ile çıksın cl finaline? senden benden fazla ister ama kulübün durumu bu, adamın da eli kolu bağlı yani. bu yüzden de mecbur az maaş-çok performans verimi verecek oyuncular peşinde koşuyor.

    bonservissiz yabancıları da kovalıyoruz. zaten hoca da 50 sefer söyledi taraftarı heyecanlandıracak 2-3 oyuncu almayı düşünüyoruz diye. mesela dani alves yavşağını alacaktık ancak gerek istediği para gerek bizim lige burun kıvırması sebebiyle olmadı. ayew desen doğal olarak epl'yi seçti, yine bizimkilerden kaynaklanan bi durum yok. gignac da parayı seçerek meksika'ya gitti ki bu konuda zaten bizi tercih etmesini beklemiyorduk değil mi?

    adam üzerine basa basa sağ bek alacağız dedi, umut'la burak'la olmaz dedi ve yanılmıyorsam kanat transferinden de bahsetti. çalışıyor hoca beyler merak etmeyin ve kimsenin yanında da 4'er 4'er yiyerek başladığımız sezonu 2 kupayla birden kapamamızı sağlayan, bizi o muvaffakiyete ulaştıran hamza hamzaoğlu'na nankörlük ettiğinizi belli etmeyin. adamı ayıplarlar. bir de çok itici oluyorsunuz o "çapsız, vizyonsuz, köylü" gibi aşağılık sözlerle beyler, söyleyeyim.

    kendisini eleştirebileceğim tek yanı gereksizleri hala göndermemiş olmasıdır, ama transfer sezonu yeni başladığı için ben bu konuda sabırlı olup bekleyeceğim. yani sizin gibi daha sezon başlamadan hocaya hakaret etmeyeceğim ki göndermese de etmem zaten. zira kendisine minnettarım ve bende kredisi çok fazla.

    eleştirmeyin demiyorum, birinin sevdiğini başkası sevmeyebilir ancak bu saygısızca olursa olmaz. hele ki fenerlilere "3 yıldızlı naber lan xdxd" diye takılmanızın en büyük sebebi olan adam ise bu saygısızlığın hedefi, hiç olmaz.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın