resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3074
    lafa gelince florya metin oktay tesisleri'ndeki malum yazıyı paylaşıp icraata gelince hiçbir önem vermeyen yazarların eleştirdiği hoca.

    seni galatasaray'da tutacak hani karakterindi? ortada başarısızlığı geçtim, net bir başarı varken ne yapılmasını bekliyorsunuz? neymiş bu kadroyla şampiyonlar ligi'nde 20 gol yermişiz. bir siz futboldan anlıyorsunuz, biz zaten önümüzdeki sene bu kadroyla şampiyonlar ligi'ni kazanacağımızı iddia ediyoruz. bir de ayrı bir güruh var ki aslında hiç değinmemek lazım ama söylemeden geçemeyeceğim. neymiş fenerbahçe ve beşiktaş başarısızmış da o sayede şampiyon olmuşmuş. bak sen! bu mantaliteyle dünyada başarılı adam bulamazsın ki. 2,39 gibi ligimiz için çok yüksek bir puan ortalaması tutturmuş teknik adam, başkalarının başarısızlığıyla şampiyon olmuşmuş. gören de 50 puanla şampiyon oldu, zanneder.

    belki siz haklı çıkacaksınız gerçekten hamza hoca önümüzdeki sezon başarısız olacak, sezon ortası gönderilecek buna itirazım yok. ancaaak dünyanın neresinde daha sezon başlamadan "hocam! sezonu iki kupayla kapatmış olabilirsiniz ama görünen o ki sizin vizyonunuz çok dar, bu iki kupayı da zaten siz kazanmadınız, kimse almak istemeyince size verdiler." diyerek hoca gönderilir? işte yapıcı-yıkıcı eleştiri ayrımı burada ortaya çıkıyor, gerisi sizin vicdanınıza kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın