resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 343
    uzun zamandır galatasaray taraftarının hasret kaldığı bir duyguyu tekrar yaşatmaya başlamıştır. nedir o bi düşünelim. bol gollu maçlar mı hayır iyi bir oyun anlayışı mı hayır efendi adam gibi adam olması mı hayır.
    her ne kadar bu güne kadar gelmiş en karizmatik ve başarılı teknik direktör olsa da fatih terim, hagi, eric gerets de bu taraftarlar tarafından çok sevilmiş efsane mertebesine erişmişlerdir. yukarıda saydığım herşeyi bu taraftara yaşatmışlardır.

    ancak birinci fatih terim döneminden beri bu taraftara eziyet olan bir şey var şöyleki 60 dk dan sonra gerek sakatlıklar gerekse kadro sıkıntısından ama bence tamamiyle teknik bilgi eksikliğinden yada duygusallıktan o tabela havaya kalktığında insanlar garip şeylerin olacağını bilirlerdi.
    serveti orta sahaya almak mı dersin forveti beşlemek mi dersin sağ bek alıp sol açık sokmak mı dersin rotasyon adı altında saçma sapan haraketler mi dersin hepsi vardı.

    onlarda bu kadar zengin kadro mu vardı demeyin ? bu bahsettiğim o değil. biz eminiz ki kenarda bir oyuncu ısınıyorsa gerçekten ihtiyaç olduğu için ihtiyaç olan bölgeye tam zamanında girecektir. ne erken ne de geç. duygusallığa yer yok arda da çıkıyor baros ta kewell da.
    rijkaard ın değiştirdiği oyuncu belki hiç etki gösteremez belki oyunun kaderini değiştiremez ama izleyen taraftar biliyorki o değişiklik gerçekten gerektiği için yapıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın