resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3052
    abi kabul etseniz de etmeseniz de bu takım iyi durumda değil. belki gelecek sene olur. bir sürü oyuncumuz var. göndermek için para harcayacağız. şu anki kadroya da ekler gelecek. ne yapmasını bekliyorsunuz "benim oyuncularım boktan arkadaş ne yapayım?" mı desin. tabiki de oyuncusunu el üstünde tutacak. ve bakıp göreceğiz nasıl bir kadro olmuş kim niye alınmış kim niye kalmış. bu adamın hep dediği şey şu. bir iki tane ilk 11'e bir iki tane de yanında oturtacağı oyun sıkıştığında hamlesini artıracağı, rekabeti artıracağı oyuncu istiyor. ve 11'e istediği oyuncular da mevcudu kesebilecek oyuncular olsun istiyor. bunu teee lig tv'de açıkladı.

    bir de şu ibra olayı var. arkadaş adam ibra'yı istemem demedi, ki diyebilir. hatta derse ve bunu mantıklı bir çerçeveye sunarsa ondan kallavi adam da olmaz zaten. ancak zaten böyle bir şey demediği için bu bambaşka bir konu.

    asıl önemlisi şu. biz ibra ile her hangi bir iletişime geçmedik. yönetim de benden habersiz bir şey yapmaz. yaparlarsa zaten ben olmam diyor. yani hatırlatayım hani fenerbahçe'nin bir diego transferi vardı. ersun yanal istemedi ama aziz egosundan adamı aldı hiç kullanamadılar. ersun durumuna düşmem diyor siz nasıl anlıyorsunuz. biraz daha tane tane ve sindirerek okuyunuz.

    not: bilal'e anlatır gibi anlatıyorum. istediğiniz kadar eleştirin ama beyanları çarpıtmayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın