• 1931
    başıma bir şey gelmeyecekse şubelerini son derece vasat bulduğum, dördüncü yıldıza dair ürünlerinide beğenmediğim mağazamız. 2012'de play off şampiyonluğunda çıkan ürünler muazzamdı çok beğenmiştim o yaz kadıköy hatırası tişörtü de dağil 4-5 tane tişört aldığımı hatırlıyorum. mesela şu tişrötlerdeki hazzı ben bu seneki tasarımlarda alamadım

    http://galeri3.uludagsozluk.com/...isortleri_262878.jpg

    http://mdcdn.webaslan.com/img/5/2012/o17888-1.jpg

    http://www.webaslan.com/img/5/2012/3232336.jpg

    http://i.imm.io/17MS5.jpeg

    bence dördüncü yıldıza dair bu sene çıkan ürünler belli bir yaş seviyesinin üstündekilerinin giyemeyeceği türden hepten hakkını yemeyeyim bir kaç tane güzel tasarımlı tişört var ama genelini beğenmedim hep bir mesaj kaygısı hakim o kadar ön plana çıkarmışlar ki mesaj işini görselliği resmen ikinci plana atmışlar. hatta dördüncü yıldıza dair çıkan esas tişörtte gülen yüz hariç sırf font var görsellik hiç yok tişörte bildiğin yazı basılmış sıfır tasarım:

    http://im.htspor.com/...cbe771c0526c5bf1.jpg

    ekstradan bazı şubelerinde ürün çeşitliliği çok yetersiz. ürünleri almak isteyenler mecburen internet üzerinden sipariş verip haftalarca beklemek durumunda kalıyor. geçen gün mall of istanbul'daki gs store gittim şampiyonluğa ve dördüncü yıldıza dair ürünler bir elin parmaklarını geçmiyor elde bulunanlarında bazı bedenleri mevcut değil çeşitlilik inanılmaz derecede az. hatta bir kişi bir tişörtün large bedenini sordu ellerinde yokmuş. malesef bu konularda çok zayıfız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın