resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3039
    kendisinin sesini herhangi bir medya aracılığıyla duyduğumda içime huzur ve güven dolan aslan hocamız.

    öncelikle hamza hocanın son günlerde bu başlık altında ağır bir şekilde linç edilmeye çalışılmasına anlam veremiyorum. infaz ekibi hocanın takıma geldiğinde vaziyetin ne olduğunu unutmuş gibi konuşuyor.

    futbolun taktik ve strateji kısımlarına dair fazla bir uzmanlığım bulunmasa da sahada oynayan takımın geçirdiği evrimin farkına varabilecek kadar futbolu takip eden biriyim. ben bildim bileli galatasaray söz konusu olduğunda kalbi bir başka atan bir insanım. aile geleneğidir bizde galatasaray en önemlisi babamın bana en büyük hediyesidir. ama gerçekten 2014-2015 sezonunun başında prandelli ile aldığımız kötü sonuçlar o kalbimdeki heyecanı köreltmiş gibiydi. maçları izliyordum ancak içimde her zaman bir umutsuzluk vardı. hamza hoca geldiğinde hemen havalara uçmasam da kaybetmek üzere olduğum heyecanımı geri kazandım. takımın oynadığı futbolun toparladığını görmek ve her golde kendisinin havalara uçtuğuna şahit olmak gerçekten tüylerimi diken diken ediyordu. kısacası öyle ya da böyle hamza hoca geldi şampiyonluk da geldi.

    transfer sezonunun açılmasıyla birlikte sahip olduğu vizyonu dayanaksızca ve boş bir şekilde eleştiren futbol duayenleri gerçekten biraz oturup düşünmeli bence. elindeki imkanların farkında olan bir hocanın bu doğrultuda transferler yapmaya çalışmasından daha doğal bir şey olamaz. elbette hepimizin aklından geçenler bonservisi elinde olan yabancı oyuncular ancak bu işin sadece istemekle olduğunu düşünmüyorum. sonuçta futbolcu da bir mal değil parasını verip satın alabilesiniz. her futbolcunun galatasarayda oynamak için can attığını varsayamayız. hamza hocanın da aklında bizim takımda görmek istediğimiz oyuncuların olduğunu düşünüyorum ancak kulübün içinde bulunduğu durumu göz ardı etmemeye çalışması ve saçma transfer hamlelerinde bulunmamak istemesi bence takdir edilmesi gereken bir tutumdur. transfer sezonu oldukça uzun bir süreç dedikodulara itibar edip burada kendisini asıp kesmek çok yersizdir. bekleyelim görelim hocanın vereceği kararları. yaz aylarında oynanacak olan hazırlık maçlarında kendisini izleme fırsatımız olacak. o maçları bekleyip bu çerçevede mantıklı eleştiriler yapmak daha doğru olacaktır.

    kendisine emanet edilen şampiyonluğa adım adım yürürken tökezlediği anlar da olmuştur ancak daha düştüğüne şahit olmadık. 2014-2015 sezonu şampiyonluğunu bize kazandıran futbolcularımız kadar kendisi de büyük pay sahibidir. evet kendisine düşen sorumluluk büyüktür ama taraftarın görevi de galatasarayı başarıya ulaştıran ve ulaştıracak olan hocayı infaz etmek değil destek olmaktır.

    galatarasay bir his takımıdır ve taraftarıyla birlikte bir bütündür. takımımıza ve hocamıza güvendiğimiz takdirde hep beraber nice başarılara şampiyonluklara koşacağız.

    yürüyedur galatasarayın aslanı hamza hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın