resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3024
    hamza hoca'yı çok sevmeme rağmen türkiye kupası final maçından beri kendisinden büyük hoca olamayacağını düşünmekteyim. bugüne kadar bekledim belki düşüncelerim değişir ve kendisi bizim efsanemiz olur diye ama açıkçası yaptığı hamleler ile bunun olmasının mümkünatı yok.

    öncelikle rezil halde olan takıma geldi ve ayağa kaldırdı. ama bunu yaparken yanına yeniçerileri aldı. bu noktada başarı için hepimiz sustuk, farkındaydık belki kim bilir belki de sene sonunda bu düzeni değiştireceğini umduk ama şu andaki veriler gösteriyor ki tam tersi yönde ilerliyoruz.

    ikinci olarak ki benim için en önemlisi bir fabrikada bile kavga eden iki işçi saniyesinde kapı önüne konurken, bizim takımda saha içinde yumruklaşan iki oyuncu o dakika içerisinde oyundan alınması gerekirken bir tanesi ile şu anda sözleşme uzatılması düşünülüyor diğeri için ise hiç bir yorum yapılmıyor.

    son olarak ise transfer politikası hakkında yaptığı açıklamalar ve talip olduğumuz oyuncular her geçen gün beni hayal kırıklığına uğratıyor. kendisinden zlatan ibrahimovic transferini beklemiyorum ama kimse kusura bakmasın galatasaray gibi bir takıma da 32 yaşında bir oyuncu transfer edilmesini de kabul edemiyorum.

    umuyorum ki tüm bu olumsuz tespitlerim yanlış çıkar ve bu entry kendini imha eder. yeter ki galatasaray şampiyonluklara yürüsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın