resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3017
    futbolcuyken dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımlarından birinin saha içi organizatorü olan, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu lionel messi'yi çıkartan, ronaldinho'yu döktürten adam geldi bu takıma, üçüncü yapabildi. hamza hamzaoğlu ise açık ve net bir şekilde 2014-2015 sezonunu pezevenklerin elinden almıştır.

    ama siz hamza hoca'nın başarılarına bahane bulmak yerine isimli bir hocanın başarısızlıklarına bahane bulmayı tercih ederdiniz. ya siz parası anca honda'nın alt modellerine yetecekken krediyle altına merso çeken adamlarsınız. hamza hoca = honda başka bir hoca = merso benzetmesi yapmıyorum, sizin marka takıntınızdan bahsediyorum. sizin için türkiye'den kaliteli bir insan çıkamaz, çıksa da kafasını bastırırsınız çıkmasın diye. ismi fiyakalı biri gelince tanımasanız bile aylarca cakasını satarsınız. hamzaoğlu ise sadece hamzaoğlu'dur. hamza ne ya :((( di mi?

    hamza hamzaoğlu babamın oğlu değil. 11 haziran 2015 tarihi itibariyle muazzam başarılıdır, başarısız olursa gider. ama bu kadar nankörlük de ayıp artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın