resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 894
    kişisel gelişimi için çok önemli bir yıl olacak arda turan için.
    öncelikle mental olarak gelişimi önemli. hem takım kaptanlığına hem de oyun kurucu pozisyonuna alışması lazım. şimdi daha sezon başı olduğu için takım üzerinde baskı yokken anlayamadığımız şeyler var. ligin ikinci yarısında baskı artınca ya da atmosferi yüksek bir maçtaki * duruşu önemli olacak. yoğunluğu yüksek maçlarda aşırı tepki vermemesini umuyorum. tedirginliğim, üzerine bu kadar titrenilen bir oyuncu olarak tepki alacak bir şey yapması, gereksiz kişilere laf söyleme şansı vermesin istiyorum.
    sene başından beri merkezde serbest oynamasının verimini hem kendi hem de takım olarak gördük. bu bölgede oynayan bir oyuncuda şut önemli bir özellik. sezon başından beri denemeleri var, geçen seneki gibi cılız denemeler de değil bunlar, kaleyi bulan güçlü vuruşlar. eğer kendisi için iyi vurur duygusunu rakiplerine yaşatırsa defans dengesini daha çok bozar. her an tedirgin olacak defansın hata yapma şansı artar.
    (bkz: #129085) gibi bir istek yapmıştım zamanında bu sezon o da gerçekleşti. şimdi biraz daha sert kesmeler yaparsa sevinirim.*
    kal sağlıcakla.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın