resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6655
    kendisi ile sözleşme yenilenirse, galatasaray spor kulubüyle bütün maddi ilişkimi keseceğim. kombine alan da, gs store'un yanından geçen de fenerli olsun. bu adamın benim üzerimden bir kuruş bile kazanmasına müsaade etmem, bu saatten sonra. he benim yılda harcadığım 1.000 tl-2.000 tl bu paşazadelerin dişinin kovuğuna yetmez zaten de, nemrut ateşine karşı ağzıyla su taşıyan karınca misali, safımız belli olsun yeter.

    gerçekten yeter yani! sözde futbolculuğunu, kabiliyetsizliğini, futbol konusundaki cahilliğini filan bir kenara bıraktım. geçtiğimiz sezon bir kez bile stadyumdan canlı izleyen adam, sabri sarıoğlu'nun nasıl beceriksiz bir oyuncu olduğunu, tribünlere oynamaktan başka iş yapmadığını, şov için ileri çıkıp, esas yapması gereken işi, yani savunmayı bomboş bırakıp, fenerbahçe maçı dahil kaç tane gol yedirdiğini bilir. eskiden yardırıyordu, depar atıyordu, eyvallah diyorduk ama artık cidden yeter!

    bu adam, bu takımda ultraslan kontenjanından oynuyor! sırf ultraslan'ı karşıya almayalım diye, hiçbir hoca bundan tamamen vazgeçmeyi göze alamıyor. ultraslan zihniyetinin sahadaki temsilcisi. ultraslan ne derse onu yapar, saha ortasında çıplak dolaş sabri diye bağırsalar, don atlet koşmazsa insan evladı değilim.

    hayatım boyunca, torpillerden, adam kayırmalardan, hemşericilikten, adamcılıktan, haksızlıklardan, eşitsizliklerden bıktım, usandım. sabri sarıoğlu galatasaray'ın çocuğuydu da, altyapılarda bir sürü haksızlığa, adaletsizliğe maruz bırakılarak, bir tek maç şans bile verilmeden sürülen onlarca galatasaraylı genç otostop çocuğumuydu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın