resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8691
    kendisi için 30 milyon istemek "biz bu adamı satmayacağız, formaliteden fiyat çekiyoruz" demektir. fm'de satmak istemediğim bir oyuncum için "ne fiyat istiyorsun" sorusuyla kapımı çalan takımlara karşı ben de aynı taktiği uygularım. lakin burak vazgeçilmez bir oyuncu değil artık bizim için. yabancı sınırının 5+3 olduğu geçen sezonun başında vazgeçilmezdi ve 30 milyon bile verseler kadroda tutmamız gereken bir oyuncuydu ama artık değil.

    15 milyon civarı bir rakama gayet iteleyip oraya bonservissiz gignac ve luiz adriano isimlerinden birini düşünmek gayet akılcı bir hareket olurdu ama geçmiş olsun.

    işin diğer kötü bir yanı da burak'ın varlığı, oraya yapılacak forvet transferini kısıtlıyor. mesela hoca'nın ben şu an mandzukic, dzeko vs. kalibresinde bir adam baktığını sanmıyorum. çünkü böyle bir oyuncunun transferi burak'ı kulübeye gönderecek. hoca daha çok burak ve umut'un arkasında bekleyecek, kupa maçlarında oynatabileceği pandev tarzı bir oyuncu düşünüyor ama bu da bizi ileriye götürecek bir adım olmadığı için çok anlamsız olur. başka takımlar kadro kalitelerini yükseltmek için transfer yapar, biz aynı seviyede tutmak ve düşürmek için yapıyoruz ya insan gerçekten hayret ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın