resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3004
    kendisini çok seviyorum yıllarca takımda kalmasını istiyorum. babam gibi seviyorum kendisini ve çok başarılı buluyorum. bu seneki başarının en büyük mimarlarından biridir kendisi. başlığına girdiğim entry'lere baktığınız zaman fanboy olduğumu anlarsınız.

    (bkz: hamza hamzaoğlu/@atomato)

    ancak son açıklamaları, avrupada bu sene çok ileri gidesimiz yok, çok transfer yapmıycaz, sercan'ı değerlendireceğiz vs. beni çok büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. burası galatasaray burda hedefler büyük olur. burda taraftar her gün başarı bekler. bir gün şampiyonlar ligini alsak taraftar süper kupayı ister onu alsak fifa dünya kulüpler kupasını neden almıyoruz deriz. biz başarıya aç ve her yerde ki kupaya talip bir kulubüz. biz de bu sene şampiyonlar ligi bekliyoruz demiyoruz hocam. ama hedefi hiç bir zaman küçük olamaz galatasaray'ın. her zaman kazandığının bir büyüğünü düşünür. bunu da en iyi bilenlerden birinin hamza hoca olması gerekir.

    başarı hedefi koyma konusunda yöntem değiştirmesini umduğum ve çap konusunda bugüne kadar laf söyleyen herkese çok kızan beni bazı açıklamalarıyla çap konusunda düşüncelere gark etmiş hocadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın