resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2991
    12. haftada bitik takımın başına gelip sezonu tek transfer yapmadan iki kupayla kapatmış hocadır. vizyonunu falan eleştirmek bana düşmez. kafasında bir şey vardır ki yapıyordur. ancak şu noktayı eleştiririm, hocam sabri'yi takımda neden tutuyorsun? sana da illallah ettirmedi mi bu adam hala? peki umut? bu iki adam şimdi galatasaray'dan ayrılsa bir iki sene anadolu kulüplerinde takılır sonra futbolu bırakmak zorunda kalırlar. bu adamları niye tutuyorsun be hocam? bir diğer konu, yine senden iyi bilecek değilim ama; hocam bilal kısa kim? tamam kumaşı iyidir, zaman zaman verim alınabilir ama 32 yaşına gelmiş adamı biz niye alıyoruz. adamın kariyer zirvesi akhisar, yaşı 32, ne gerek var be hocam. senin kafanda mutlaka güney amerika'dan falan bir kaç genç futbolcu vardır, al öyle bir topçu, bilal'e harcayacağımız zamanı ona harcayalım, alıp 1 sene sonra iteleyecek anadolu kulübü bile bulamayacağımız adamlarla uğraştırma bizi.

    her fırsatta galatasaray'ın mali durumunu zorlamamamız lazım diyorsun. hocam 32 yaşında adamlarla toparlayamayız biz o mali durumu... genç, yetenekli, satıp kar edebileceğimiz oyuncular bulalım ki kulüp ekstra para kazansın, durumunu yavaş yavaş da olsa toparlasın. yine söylüyorum, senden daha iyi bilecek değilim, vizyonunu falan eleştirmek de benim haddim değil, ama sabri'yle, umut'la, aydın'la, bilal'le bu takım ancak annesinin liginde başarılı olabilir, o da belki hocam... umarım adam gibi bir sağ bek, bir orta saha, bir de forvet aldırırsın takıma. bu üç mevkiye direkt katkı verecek ilk 11 oyuncuları aldırabilirsen bu takım seneye de şampiyon olur hocam. sana inanıyoruz, rezil takımı alıp sezonu 2 kupayla kapatmanı asla unutmayacağız, ne olur sen de şu çöp futbolculardan kurtul, takıma yenilerini getirme hocam.

    her şeyi bir tarafa bırakırsak, seni klavye başından eleştirmemiz, onu alma, bunu gönder, şunu takımda tut dememiz gayet kolay. kolay olduğu kadar verdiğimiz hükümler de belki hatalı. ama biz yüreği galatasaray'la atan adamlarız, sabah uyanınca ilk iş sigarasını yakıp galatasaray sözlüğe bakan adamlarız, eğer nuraları okuyorsan yorumlarımızdan dolayı bizi mazur gör hocam. gelenden geçenden 4 yiyen takımı alıp 2 kupa kazandırman 15/16 sezonu için sonsuz kredi verdi sana benim gözümde. umarım başarılı olursun, umarım o çok istediğin galatasaray'la avrupa kupası kazanama hayalini gerçekleştirip bizi sevinçten deliye çevirirsin hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın