resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2989
    bilal kısa'yı sanki sneijder'in yerine alıyormuş gibi eleştirilen teknik direktörümüz. yekta oynayacağına bilal otursun yedeklerde. en azından oyuna girer bir şut atar, bir ara pas dener, en azından çalım atabilir.

    sercan ve amrabat'ı kampta deneyeceğiz dedi. yani bana göre öyle beleşe alamazsınız ben bu adamları gözden çıkarmadım deneyeceğim dedi. yorum farkı burada ortaya çıkıyor işte. yabancı sınırı kalkmışken 1 milyon euro alan ve malaga'da iyi sayılabilecek bir sezon geçiren, yedek kalmayı sorun etmeyen amrabat'ın kampa götürülmesi, kadroda kalması mı sorun olacak bu takımda. eboue-engin-yekta-aydın yatarak hayatımız boyunca göremeyeceğimiz paraları maaş olarak aldı bizden. en azından oyuna girince bir şeyler yapmaya çalışan amrabat kalsın. sercan zaten gider bir yerlere hele bir bekleyelim.

    ibrahimovic bize gelmek için çırpınıyor ama o ne ibra'sı fernandao olmadı gignac alalım diyor sanki. dani alves'in barca ile sözleşmesini uzatmasının suçlusu hamza hamzaoğlu. nasıl ikna edemedi acaba ?

    ne olursa olsun sabri bu lig için ortalama bir sağ bek. şampiyonlar ligi'nde sabri ile başlamayı düşünüyor nasılsa hamza hoca.oradan da vuralım daha transfer sezonu yeni başlamışken. ha olur bir akıl tutulması yaşar yine tarık-sabri ikilisiyle yeni sezona girerse beraber sallayalım sayfalarca.

    finansal fair-play'ı umursuyor ne gerek var saldırsın ibo,alves,godin kapımızda beklerken.

    2 kupa almış adamın takımını kurmasını bekleyelim biraz daha. hatta takımı kurmasını değil, eldekileri çıkarmasını bekleyelim ilk önce. daha bu takımın kadrosuna ontivero gelecek beyler. hepimizin burun kıvırdığı yasin şampiyonluğun en etkili ismi oldu. bekleyelim hoca ne hamleler yapacak, gelen adamlar ne etki yaratacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın