resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8666
    lazio'nun istemesi gayet doğal. burak italya'da gücünün ve formunun zirvesine çıkar, bursa ve bulgaristan maçlarındaki oyununu oynar biz de ah vah ederiz.
    tıpkı arda gibi. arda bizdeki direnç ve kondisyonunun %25 üzerine çıktı ve 40 mlyn euro serbest kalma bedeli kondu. biz kaça sattık, 12 mlyn euro. arda milli takıma geliyor aynı bizdeki gibi oynuyor. neden? çünkü onu zorlayacak, takımdan kesecek bir alternatif yok. ama atletico madrid'de en az iki kurt var onun formasını kapacak. işte futbolcuyu motive edecek ve sürekli formda tutacak formül. iyi bir alternatif.

    futbolcu, "formsuz olursam formamı falan futbolcu kapar ve ben de sezon boyunca biraz zor geri alırım" diye düşünmedikçe salar, koşmaz, kendini yormaz. selçuk'un ilk yıldaki formuna ulaşamamsının nedeni alternatifsiz olmasıydı. ilk sezon engin baytar vardı ve fatih hoca engin'i sürekli koz olarak kullanıyordu. ama sonra ne oldu, engin gitti, hamit sakatlandı selçuk'da ister istemez motivasyon kaybına uğradı.

    alternatifsizlik, futbolcunun elinde olmadan motivasyonunu düşürür. bu dünyanın her işinde, her yerinde böyledir. o nedenle bir futbolcuya kötülük yapmak isteyen takım onu alternatifsiz bırakır.

    burak formsuz olduğunda saçmalıyor ve bütün taraftarı çileden çıkaracak hatalar yapıyor ama formda olduğunda türkiye'nin en iyi forveti dedirtiyor. demek ki yapılacak iş burak'ı sürekli formda tutacak formülleri üretmek. bu da iyi bir alternatifle olur. umut asla burak'a alternatif olamaz ve bunu en iyi bilen de burak.

    buna rağmen satmak gerekirse asgari 12 mlyn euro bonservis ile gönderilebilir, aşağısı kanaatimce ziyandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın