resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6643
    hamza hamzaoğlu'nun beni şaşırtmayıp kontrat yenilenmesini istediği futbolcu. ben hamzaoğlu'na kızamıyorum. hamzaoğlu bu takımın başına sezon içinde geldi ve geldiğinde takım top oynamayı unutmuştu. baktı ki elinde sabri, tarık ve veysel var. tarık ve veysel'in zaten galatasaray ilk 11'inde oynaması mümkün değil. mecbur sabri'yi oynattı ve maksimum performansı almaya çalıştı. dürüst olursak prandelli kovulduğunda, hamzaoğlu geldiğinde hangi galatasaraylının şampiyonluk umudu vardı? bu takım her şeye rağmen şampiyon oldu. her ne kadar beğenmesek de bu takım sabriyle şampiyon oldu. o yüzden hamzaoğlu'nun sabri'yi takımda tutma isteğini anlayabiliyorum.

    sabri cephesinden olaylara bakacak olursak, yıllardır galatasaray'da rotasyon oyuncusu oldu. hep bir şekilde kontrat yenilendi ve galatasaray'da kaptanlığa kadar yükseldi. sonra italyan reformistler geldi ve sabri'den kurtulmaya çalıştılar. bu sezon kontratının son yılıydı ve sezon başında a2 takımına yollandı. hayatında galatasaray'dan başka kulüp görmemiş olan ve istanbul hayatına tamamen alışmış olan sabri yeni kontratı kapmalıydı. gün geldi, yine sabri için bir şans doğdu. affedildi ve a takıma geri döndü. ondan sonra elinden geldiği kadarıyla mücadele etti ve şampiyonluğun katkıda bulundu.

    sabri galatasaray'da ilk 11 oynayacak kalitede değildir ancak rotasyonda bulunmalıdır. ilerleyen yaşı da göz önünde bulundurulduğunda daha düşük bir ücretle 1 yıl kontrat imzalanması gerekir. 3 yıllık kontrat yapmak yanlıştır ve sabri'ye emeklilik ikramiyesi vermektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın