• 23500
    aziz yıldırım en çok galatasaray şampiyonluğu gören fenerbahçe başkanı. aziz yıldırım'ı başarısından dolayı tebrik ediyorum. yeniden başkan seçildiğine göre demek ki yine şampiyon olacağız.

    hamza oyuncular üzerinde etkili bir hoca. ama zor döverek değil... en önemlisi de o. konuşarak etkisi olan, bu işi bilen bir isim. türkiye yeni bir teknik direktör kazanıyor.terim hamza’daki potansiyeli keşfetmiş. bize de tavsiye etti. kalsın diyebilirdi.

    ünal aysal’ın şampiyonluktaki katkısı sıfır. giderayak pandev ve dzemaili'yi aldı. pandev gelecek diye eboue’yi kenarda bırakmak zorunda kaldık.sağ bek sıkıntısı çekmemize rağmen.veysel ve tarık’tan verim alamadık.

    galatasaray yaşanan ve her daim yaşayan toplumsal bir olay prensiplere sahip, bu prensipleri uygulamaya çalışan bir toplum.

    başakşehir-fenerbahçe maçından sonra şampiyonuz dedim. ( hangi maçtan sonra şampiyonluktan emin oldunuz sorusu üzerine .

    galatasaray’ı bırakıp giden bir kişiye bırakılmaması gerektiğini ve çok işler yapabileceğini göstermek için ben başkan oldum. galatasaray yaşanan ve her daim yaşayan toplumsal bir olay prensiplere sahip, bu prensipleri uygulamaya çalışan bir toplum.

    biz 4. yıldızı geçen sene de alabilirdik. ligler başlamış ve terim ile geçinememek inanılır gibi değil.prandelli gibi olsa, ‘geçinme’ gitsin. fatih terim gibi bir hocayı ‘hadi git’ demek, türk toplumunu hiç tanımamak demektir.

    sneijder şaşırttı. fener ağlama diyecek kadar türkçe bildiğini bilmiyordum.rahatsız olmadım. güzeldi.

    yasaman miami’den telefonla yabancı düzenlemesiyle ilgili yorum yapmış,tenkit etmişti. o zaman kendine gel sen yöneticisin’ dedim sonra keşfettim ki hamdi, ünal aysal ile kankaymış.aysal’la yakın olduğunu bilmiyordum.o birden bire eşbaşkan olmaya kalktı. hamdi yabancı kuralı için dava açmaya kalktı. ‘chelsea ile oynuyoruz bir tek ingiliz yok. nasıl bizden başarı bekleniyor.' dedim.

    semih’i çok beğenirim. herkes forvet oyuncularını söyler oysa. semih kaya & melo harikalar yarattı. semih çok efendi sessiz. melo yırtıcı, kazanmak için oynuyor. her takımda böyle oyuncuya ihtiyaç vardır. bu bir sevgi oyunu. bu sevgiyi ülkesinde bulamaz. melo parayı da brezilyada bulamaz. bize geldiğinde italya’da ‘bidon’ transferdi. en kötü yabancı iken bize geldi ve maya tuttu.

    duygun yarsuvat

    başkan voleyi çakmış aziz yıldırım konusunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın