resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6608
    kupa yarı finalinde sivas'a attığı gol veya ligde yaptığı asistler ile 2014-2015 sezonun son bölümündeki oyunuyla iyi bir katkı verdi, bunu görüp söylememek olmaz. lakin sabri'nin miadı artık dolmuş olmalı galatasaray'da. sabri tamamen yokluktan oynuyor. arkasındaki adam tarık olduğu için oynuyor. hatırlayın, eboue geldiğinde özellikle 2011-2012 sezonundaki oyunuyla "sağ bek oyuncu nedir" dersi vererek gözlerimizin pasını silmişti. ben galatasaray'da şahsen bu tip bir sağ bek izlemek istiyorum.

    3 haziran 2015 galatasaray bursaspor maçında yaptığı hareket hakkında da bir kelam edeyim; takım arkadaşım bana orada küfür de etmiş olsa gidip boğazına yapışmam. onun yeri saha içi değil. bu hem dışarıya malzeme vermek demek, hem de takımın geri kalanının moralini düşürmek demek. sabri efendinin 12-13 yıllık profesyonel kariyerinde bunu hala öğrenememiş olması üzücü. kaldı ki melo orada sadece tepki gösterdi, küfür olayı falan değil. ama sabri efendi gereksiz ve düşüncesiz bir hareket yaptı orada.

    eğer sabri ile sözleşme yenilenirse bunu sadece tarık'ın gitmesi ve sabri'nin yeni gelecek sağ bekin arkasında yedek oyuncu olması şartı ile kabullenebilirim. aksi takdirde yanlış ve vizyonsuz bir hareket olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın