resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8868
    ne tribune yaptigi hareketler ne de senin benim gibi galatasaray taraftariymiscasina hareket etmesinden hicbir zaman etkilenmedigim futbolcu. fener alsa ayni seyleri onlar icin yapacakti, bundan dogal bir sey de yok zaten. tipki bizlerin de arkadaslarimiz ya da ailelerimiz gibi fenerli olabilecegimiz gibi.
    bunlari bir kenara birakirsak melo 2011-2012 sezonundan beri bu takimin dogru duzgun derbi maci kaybetmemesinin sebebidir. volkan ile emre'nin, besiktas taraftarinin psikolojilerinin bozulmalarina sebebiyet veren melo'dur.
    herseyi gectim, bu ulkede benim hatirladigim donemde bir sporcunun irkciliga, sikeye, haksizliga canak tutan birak federasyon baskanini bir yoneticiye tepki gosterdigini gormedim. melo kupa toreninde bu adamin elini sikmadi, ertesi hafta kulubun o donemki baskani antreman sahasina girdi, direkt meloyla ozel olarak gorustu, basina fotograf verdi, destegini gosterdi. bunun adi dayanismadir. bunun adi takim olmaktir. bunun adi arkadaslarin icin savasmaktir. bana melo'nun rakibe ezdirdigi bir arkadasini gosterin. melo bu takimin son yillarinin ruhudur.
    sahada yaptigi neredeyse cogu seyin de etik olmasa da aciklamasi vardir.
    benim kendisinde sevmedigim ve hicbir zaman sevmeyecegim konu ise sahada yaptigi ve aciklamasi hicbir turlu olmayan hareketleridir.
    galatasaray taraftari degildir, galatasaray futbol takiminin ruhudur. futbolu brezilya'da degil burada birakmak istiyorum derse galatasaray taraftari olduguna inanirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın