resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8863
    tutturmuşlar bir "taraftara oynuyor," "taraftarın zaafını biliyor" gidiyor.

    ne zaafı arkadaş, ne oynaması? oynamaysa tabii ki oynayacak, futbol seyirciye oynanır. zaafsa, ne zaafı? ben aptal mıyım futbolcu sahada iki kol hareketi yaptı, rakibe forma gösterdi diye ağzımdan salyalar akarak "melooo, melooo" diyeceğim?

    bu adam bu takımda geldiğinden beri oynadığı her maçta elinden geleni yaptı. hep savaştı. kötü oynar iyi oynar ayrı konu, buna itiraz edebilen var mı, koşmadı, takip etmedi, kaymadı diyebilen var mı? "adam sakat amerika'da geziyor" dendi. ağır ameliyattan sonra evet gitti gezdi ama çalışmasını da aynı zamanda yapmış ki, bomba gibi geri döndü. son düzlükte takımın ısıran gücü oldu. itiraz edebilen var mı?

    ben bunu gözümle gördüm, ruhumla da hissettim. fıtık ameliyatı geçirdi lan fıtık? çıktı yine sözde turp gibi takım arkadaşlarına göre daha agresif oynadı, tekmeye atladı, hava toplarına çıktı.

    gazına gelmeyin şu şerefsiz basının.

    yine de beğenmeme hakkınız var, karakterini ve futbolunu. bunlar subjektif yorumlar. bir şey diyemem ama bu adama destek verenlere çıkıp "zaafları var, kanıyorlar, menajer oyunları bunlar hep" demeyin. aptal değiliz biz. sizin kadar görüyoruz ne olup bittiğini. ne topçular görmüşüz. ne kazıklar yemişiz.

    oyun yapanı da biliyoruz, oyunun kuralını da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın