• 1877
    benim anlamadıgım nokta '' yönetim şampiyonluga inanmıyordu , onun için 4. yıldız tişörtleri çıkarmayı geciktirdiler '' işte bu duydugum en aptalca ama gerçek fikir. bu fikrin aptalca olması taraftardan degil yönetimden kaynaklanıyor cünkü gerçek.

    peki bu fikir neden aptalca ? hayır yönetimin bu yıl şampiyon olacagımıza inanmaması dolayısı ile degil,asıl durum yönetimin önümüzdeki 5 sene içersinde şampiyon olacagımıza inanmaması . peki ne yapılabilirdi ? durum açık ve net, 19. şampiyonlugu aldıgımız günden itibaren 4. yıldız için tasarım çalısmalarına baslanmalı ve sezon sonuna kadar yeteri sayıda 4. yıldız tişörtleri hazır olmalıydı. elbet bir gün 4. yıldızı alacaktık illa gidip '' herkes bir gün 4. yıldızı alacak ama ilk biz aldık '' tişörtü ilk çıkardıgın ürün olmak zorunda degil . 4. yıldız ile ilgili tasarımı güzel herhangi tişört zaten şu ortamda rekor kırar. önceden de bahsedilmiş zaten 3. yıldızı aldıgımız zaman 3 tane sarı yıldızı bir tişörtün üzerine koydunuz onu bile aldık biz. neden ilk kelimesi olan bir tişörtü önceden binlerce bastırıp riske giriyorsun ki şampiyon olunamaması durumunda ilk kelimeli tişört direk çöp. zaten 2 3 tane tişört cıkmıs onlardan birisinde de '' ilk '' kelimesi geçiyor. al sana şampiyon olamaman durumunda edilen milyon zarar.

    yazık vallahi utanıyorum bu galatasaray store yönetiminden ve onları atayan kişilerden. borç borç diye bagırılıyor ama o borcu anca '' ulan sneijder'i satsak ne kadar kar ederiz '' diyen zihniyetle yönetiyoruz. bıraktım real madrid,barcelona ne kadar tişört satmıs , en yakın rakibin dalga gecer gibi 5 yıldızlı tişört cıkarıyor ve storeumuzdaki cogu ürünümüzden kat kat daha iyi. adamlar olmayan sampiyonluk tişörtünde bile bizi geçmiş amk daha ne olsun.

    allahını seven bugun store'a ugrayınca yetkililerle konussun. şikayetleri iletsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın