resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2774
    hamza hoca'nın takımı şampiyon yapıp, dördüncü yıldızı takması, yönetim ve taraftar bazında kredisini epey arttırdı. türkiye liginde alınan şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takan ilk takım olmak camianın tansiyonunu önemli oranda düşürdü. galatasaray her sene şampiyonluk hedefiyle yola çıksa da, seneye takım süper lig'i alamasa bile, bu durum taraftar üzerinde önemli bir infial yaratmayacaktır.

    seneye galatasaray ve hamza hoca için en önemli mücadele şampiyonlar ligi gruplarında olacak, hocanın ve takımın geçen seneki rezaleti unutturması en önemli misyonu olmalı. zira galatasaray'ın en önemli hedefi türk olmayan takımları yenmektir.

    tabi şu anki kadro ile, geçen sene yapamadığımızı bu sene yaparak sıfır çekebiliriz. hamza hoca'nın vizyonu, hem galatasaray'ın avrupa serüveninin hem de hamza hoca'nın kendi kariyerinin rotasını belirleyecek. hoca küçük düşünmez ve transferde şampiyonlar ligi seviyesindeki futbolculara yönelirse, ufkunun ne kadar geniş olduğunu ve büyük hedeflerin adamı olduğunu görmüş olacağız.

    başarılı ya da başarısız olmak ayrı mesele, önce büyük düşünmek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın