• 4004
    çoğu kişi taraftarı olduğu takımı nasıl tutmaya başladığını çok fazla hatırlamaz, sanki doğuştan o kulübe aitmiş gibi hisseder. bendeki galatasaray sevgisi, taraftarlığı nasıl başladı, net olarak ben de hatırlamıyorum, biraz zihnimi zorladığımda galatasaray'a ait en eski anımın neuchatel xamax maçları olduğunu hatırlıyorum, demek ki şampiyon kulüpler kupasındaki o yürüyüş beni galatasaray taraftarı yapmış diye düşünüyorum. aklımın ermeye başladığı zamanların, galatasaray'ın 14 yıl aradan sonra şampiyon olduğu ve avrupa'da şahlanmaya başladığı yıllara denk gelmesi şüphesiz ki çok iyi olmuş.

    1988 yılını milat kabul edersek 27 yıllık galatasaray taraftarı olarak tabi ki üzüldüğümüz, sinirlendiğimiz zamanlarda oldu ama bu büyük kulüp biz taraftarlarına çoğu zaman büyük mutluluklar yaşattı, hep ilkleri başardı, gururla ve başı dik yürümemize neden oldu.

    bana hangi takımlısın diye sorduklarında, türkiye'nin en büyük takımının taraftarıyım diye cevaplıyorum bazen. beni tanımayan ve fenerli olan arkadaşlar, bu cevapla galatasaray'ı kastettiğimi ne hikmetse anlıyorlar, ama yine de inançsız bir surat'la yani fenerlisin diyorlar, sadece biraz tebessümle karşılık veriyorum, sonra diyorum ki iyi ki galatasaray'lıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın