resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2758
    sinan gümüş gibi bir oyuncuyu sezonun son maçında, her şey olup bittikten sonra yine 11 de başlatmıyor ise bunun tek sebebi olabilir. atacağı gol ve goller ile kendisini utandıracağını düşünmektedir, bunca zaman neden forma şansı vermediği sorgulanacaktır. en iyisi kulübede oturtmaktır, ne şiş yansın ne kebap. ortalığı bulandırmanın manası yok diye düşünmektedir.

    aksi taktirde hamza hoca bunun başka mantıklı bir açıklaması kesinlikle yok.

    ununu elemiş, eleğini asmış koskocaman sene boyunca lig maçlarında hiç oynatmadığın pandevi 30 mayıs 2015 çaykur rizespor galatasaray maçında ilk 11 başlatıyorsun, taraftarın dört göz ile beklediği sinan gümüş yedeklerde.

    2014 - 2015 sezonunu şampiyon tamamlamış olabiliriz, ama önümüzdeki sezon yine bu kafa yapısı ile takımın başında kalacak isen yol yakınken, her şey güzel iken tadında bırakmalı. bu sene bir çok yanlışa rağmen, gerek şansımız, gerekse bir iki futbolcumuzun özel performansı ile şampiyonluk geldi. önümüzdeki sene rakiplerimiz bu kadar zayıf olmayacak, karşı kıyıdaki şikecilerin başında en azından bir ismail kartal bulunmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın