resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2750
    internetteki belkide en seviyeli olusumlardan birisi ve herkes galatasarayli. allah korusun forum falan olsa burasi ve her takımdan adam olsa demekki cinayet çıkacak.

    hamza hoca basligina bakıyorum savunan ayrı hakaret ediyor, eleştiren ayri hakaret ediyor. lan daha şampiyon olali bir hafta olmadi bu ne şiddet bu celal. bu yaz gecmez bir an once liglerin baslamasi lazim yoksa cani sıkılan digerine saracak.

    hocayla ilgili de her elestirene italyanlari yaliyordunuz şimdi hamza hocaya salliyorsunuz diyip kendinizi guldurmeyin bir adamin ikisinden de memnun olmama ihtimali yok mu yani? hamza hocayi yetersiz buluyorsan prandelliyi savunmussundur sen!!! ne alakasi var kardesim.

    elestirenler de ntvspor ortaya bir tas atmis 40 akilli cikaramamis misali her habere atlayip da hocaya sallamayin anasini satayim. ondan sonra mantıklı bir konuda eleştiri getirilince bile arada kayniyor.

    yahu bu kadar birbirimize girecek bir durum yok. hoca da biliyor bazi konularda yetersiz oldugunu, adam cikip bunlarla ilgili ozur bile diliyor. amacimiz galatasaraysa eksikleri belirtelim ki daha iyiyi dogruyu bulalim.

    bi herkes rahatlasin da sampiyonluk kutlamaya devam edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın