resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2749
    kendisine yöneltilen eleştirilerin kötü niyetli olduğunu anlamanın birkaç yolu var. kendimce onları sayayım:

    1) roberto mancini hakkındaki tavır: manciniyi "kendi kadrosu değil, sezon başı kampı lazım." diyerek savunan bir internet kullanıcısı eğer hamza hocaya "gitsin, takım kötü oynuyor." diyorsa art niyetlidir.

    2) sinan gümüş takıntısı: "sinan gümüş varken umut bulut oynuyor." cümlesini kuran ve tüm o sert eleştirileri bu varsayım temelli cümle üzerine kuran internet kullanıcısı da art niyetlidir. çünkü kendisi de sinan gümüşün vereceği performansı bilmiyor. amacı, varsayımı gerçekmiş gibi sunup bir türlü kabullenemediği hamza hocaya saldıracak bahane aramak.

    3) transfer listesi goygoycusu: medyada dönen tuhaf listeleri gerçek kabul eden, daha doğrusu etmek isteyen, internet kullanıcısı tipi. bu adam mal bulmuş fransız sömürgesi mağribî, şampiyonluk gelmiş olduğu için art niyeti içinde patladı, gelecek sezonun alttan oymalarına her zaman sövdüğü medya manipulasyonlarını kaynak göstererek başladı.

    4) "sabriyi oynatıyor"cular. bu saçmalığa cevap vermek dahi istemiyorum.

    bu 4 madde net art niyet belirtisidir.

    buna ek olarak geçenlerde de "tüm yerlileri yollamazsa asla destek vermem." diyen gördüm. bu da ya kadim fm'ci, ya art niyetli, ya gazcı. zira kontratı devam eden bir oyuncuyu öyle tekme tokat kovmanın imkansız olduğunu ya fm'ciler bilmez, ya art niyetliler bilip belli etmez, ya da gazcıdır, o sizi bulur.... ya da yok, bu başka bi meseleydi.

    neyse, umarım uzun yıllar başımızda kalır. hatta yerli oyuncuların çoğunlukta olduğu bir takımla avrupada başarılı olur. gel gelelim sayın manciniyle gruplardan çıkmaya "büyük başarı" diyen - ki öyledir, büyük başarıdır- adamlar hamza şampiyonlar liginde yarı finale çıkıp barcelonaya elense dahi "forvette x varken umut bulutu oynattı, gitmeli, yerine jurgen klopp gelmeli." fikrini de öne sürecekler. hep siz mi varsayımsal konuşacaksınız; yeter, söz milletin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın