resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2744
    yönetime transfer listesini sunmuş olan teknik direktörümüz. listede; bursaspor'dan fernandao, serdar aziz ve ozan tufan, akhisar belediyespor'dan bilal kısa ile güray vural ve kayseri erciyesspor'dan kaleci gökhan değirmenci yer alıyor.

    habere göre konuşursak, şampiyonluk şu an daha çok taze ve hamzaoğlu demek ki listesini daha önceden oluşturmuş. eksikleri bahane etmeyip takımdan maksimum verim alarak şampiyon yaptığının bir göstergesi aynı zamanda.

    yönetebileceği adamları kadroda görmek istediğini düşünüyorum. listedeki oyuncuların kapasitesi hakkında konuşmak için çok erken, ancak şampiyonlar ligi için tecrübeli bir kadromuz olduğu çok açıktır. selçuk,umut,burak,sabri,semih,muslera,melo,hakan,telles,amrabat,emre çolak hepsi şampiyonlar liginde yeteri kadar tecrübe kazandı.

    bu listeye fernandao ve serdar aziz yerine, şampiyonlar liginde ya da uefa'da bize katkısı olacak 2 yıldız oyuncu eklenmelidir bana göre. podolski söylentileri çıktı, gelirse iyi olur örneğin.

    transferlerin kampa yetişmesi için de baskı yapmalıdır. zaten takımın iskeletinin, oyun tarzının değişmeyeceği herkesin malumu. pandev,dzemaili transferlerini tabi ki hamzaoğlu yapmadı ancak yine de pandev ve dzemaili takıma uyum sağlayamamış göründü. umarım eğer yabancı oyuncu transfer edilirse bu yeni transferler takıma uyum sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın