resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7085
    ronaldo'nun kötü oynadığı maçta yuhalandığı bir dünyada yuhalanmayı içine sindirememiş, çakma kaptan. sen oraya kaptan olarak çıkıp mücadele etmeden sahada gezinirsen (ki oyun kurma görevini de yanındakine atıp ileri koşuşturduğu bir sürü hücum başlangıcı var) yuhalanırsın. kendine çeki düzen verip taraftara layık bir performans yerine ''casper'' olmaya devam etmesi ve taraftara yönelik sözleri kendisini sorgulamadığının apaçık göstergesidir.

    kendisinin ne galatasaray kaptanı olması ne de yıllık 2.7 milyon euro garanti maaş alması saçmalıktır. oyun içinde hele oyun kurucu pozisyonundaki birisi için diğer oyuncuları yönlendirmesi sıfır. maç içindeki tartışmalarda ne bir melo ne bir sneijder kadar takımı sahiplemez. maç öncesi 'efsane' motivasyonu da ortada. orta saha'nın yol geçen hattına dönüşmesinin baş sebebi de ileride eli belinde gezen kankasıyla birlikte kendisi. fiyat/performans açısından da eksilerde.

    umarım melo hakkındaki söylentiler yanlıştır ve melo yerine kendisinin kankası, yekta, sabri gibileriyle kuyruğuna teneke bağlanıp yollanır. mevcut yönetim ve teknik ekip ile ne kadar uçuk bir ihtimal olsa da yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın