resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2735
    medyada yer alan transfer listesinde fernandao, ozan tufan, serdar aziz, bilal kısa, güray vural ve kaleci gökhan değirmenci'nin bulunduğu iddia edilen teknik direktörümüz. ben bu listeye şiddetli biçimde itiraz edilmesini doğru bulmuyorum. hatta fernandao, ozan tufan ve serdar aziz transferleri çok yerinde olacaktır diye düşünüyorum.

    fernandao'yu reddecek galatasaraylı azdır diye tahmin ediyorum, o yüzden ligde bu sene gol kralı olan fernandao'nun transfer listesinde olmasının bence itiraz edilecek bir noktası yok.*

    ozan tufan henüz 20 yaşında ve genç yaşına rağmen üstün bir performans sergileyen, galatasaray dışında bir çok takımın da peşinde olduğu bir isim. bu ismin de transfer edilmek istenmesi gayet anlaşılır. selçuk inan'la rotasyonda kullanılabilir. hatta iyi bir performans sergileyebilirse formayı selçuk'tan kapabilir, yaşının çok büyük avantajı var.

    serdar aziz ise ligimizin en iyi yerli stoperlerinden biri. 2014 2015 sezonunda yaşadığımız stoper sıkıntısını da düşününce serdar aziz transferi mantıksız değil. stoper ihtiyacımız ortada.

    gökhan değirmenci ise sinan bolat ve eray işcan'ın yetersizliği, eğer sinan ve eray'la yollar ayrılacaksa* statü gereği kadroda yerli kaleci bulundurma zorunluluğu düşünülünce yapılabilecek en mantıklı kaleci transferi olacaktır.(u: oğuz dağlaroğlu, volkan babacan falan mı alınsın istersiniz yoksa?)

    güray vural da hem açık oynayabilen hem de sol bekte oynayabilen bir futbolcu. alex telles'e ve sağ-sol açık pozisyonuna yedek olarak katkı verebilir, çok pahalı bir transfer olacağını sanmam. o kadar da itiraz edilecek bir isim değil.

    bu listede olumsuz manada göze çarpan tek isim ise bilal kısa. ancak eğer transfer edilirse bonservissiz geleceği için, hamza hoca kontejanından kabul görebilir.* olası transferinde belki gelecek sezon yasin etkisi de yaratabilir, ne olursa olsun galatasaray'a külfet olmayacak bir isim.

    listenin doğru olduğunu düşünürsek, bu isimler yurt içi, süper lig içinden transfer edilmesi düşünülen oyuncular. bunun bir de yurt dışı transfer ayağı var. yani transfer sezonunda sadece bu isimler takıma gelebilir gibi bir intiba oluşmamalı. şampiyonlar ligi için yurt dışından, yabancı liglerden transfer yapılacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın