resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2727
    en sevdiğim telefon nokia, en sevdiğim operatör turkcell. tekniği taktiği kafam almaz, kargadan başka da kuş tanımam. vizyon lafını da sadece televizyon derken kullanıyorum.

    hamza abinin yetersiz oluşundan bahseden dostların, benim gibi iptidai kafada insanları anlamamasının tek sebebi var. vizyon beklentisi. elbette kendilerince haklılar. çünkü futbolu bilen ya da akıllı düşünen her taraftar, oyunu doğru okuyan, takıma göre oyun ya da sistem çizebilen, doğru oyuncu değişiklikleri yapan, iyi futbolcudan anlayan, transferde nokta atışı yapan, dünya futbolunu yakından takip eden, isim yapmış, vizyonlu bir teknik direktörü takımının başında görmek ister.

    işte ben böyle olamadım. hiçbir zaman böyle akıllı düşünemedim. duygularım ve hissettiklerim, hayatımın her anında aklımın önüne geçti. çoğu zaman akıllı düşünüp mantıklı bir karar almak yerine, içimden geldiği gibi yaşadım.

    hamza abinin ilk basın toplantısındaki halini görünce elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim. o ağlamaklı olunca benim de gözlerim doldu. adam babasını kaybetmiş, evine taziyeye gelen insanları ağırlarken abdürrahim abi arıyor ve galatasaray'ın sana ihtiyacı var diyor. hamza abi o hengâmede iyi değilim, sonra konuşalım demek yerine teklifi düşünmeden kabul ediyor. basın toplantısında da bu olaydan babamın acısını dindirecek haber diye bahsediyor.

    menajeri tanıdık diye futbolcu transferi yaptırıp, galatasaray'ın parasını ite köpeğe peşkeş çeken leş insanlar gördü bu gözler.

    takımın içine sıçıp, ne oynadığı belirsiz futbolcu topluluğu oluşturan omurgasız hocalar geçti bu takımdan. kendileri hala parasını kovalıyor.

    aslolan, asıl olan galatasaray'dır diye ahkam kesmeden önce, kendi kurmadığı takımı çalıştırmak istemeyen, üç kuruşluk adamlara koca galatasaray'ı satan, yine üç kuruş fazla kazanacağım diye düşmanını dostu belleyen kralcı imparator da gördü bu gözler.

    olmuyor canlar. vizyonla galatasaray yürümüyor. vizyonu geniş diye getirip büyük umutlar bağladığımız insanlar, kaç senedir koca galatasaray'ı itin köpeğin diline düşürüyor.

    gözünüzü seveyim yapmayın. bırakın da ite köpeğe satılma korkusu olmadan, peşkeş transfer korkusu olmadan, vizyon derdi olmadan, galatasaray'ı babasının ölümünü unutturacak kadar seven delikanlı adamı biz de çok sevelim. galatasaray'ı böyle seven insan, bizim kadar düşünmez mi takımını?

    bana ve galatasaray'a kattıkların için allah razı olsun senden hamza abi. allah yolunu galatasaray'dan ayırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın