• 125
    ______________________________muslera ( transfer )____________________________

    transfer (sabri )_______semih ( chedjou )_______transfer ( hakan )_______telles ( olcan )

    _____________________melo ( hamit )_________selçuk ( transfer )__________________

    transfer ( amrabat )________________sneijder (emre )_________________yasin (transfer )

    _______________________________transfer ( burak )______________________________

    2015-2016 sezonunda kadronun 28 kişi olacağını düşünürsek yukarıdaki kadro ile 22 kişi tamamlanmış olacak.

    23. alperen uysal
    24. sinan gümüş
    25. umut bulut
    26. bruma
    27. genç oyuncu
    28. genç oyuncu

    gitmesi gerekenler =gökhan zan, bilerim dzemaili, aydın yılmaz, goran pandev, furkan özçal, emmanuel eboue, koray günter, yekta kurtuluş, sinan bolat, engin baytar, eray işcan, umut gündoğan, dany nounkeu, lucas ontivero, sercan yıldırım

    kiraya verilmesi gerekenler =emre can coşkun, birhan vatansever, tarık çamdal, endoğan adili, oğuzhan kayar, berk yıldız, berk ismail ünsal

    belki bazı futbolcuların sözleşmesi bu sene bitiyordur ama tam hakim olmadığım için yazmadım. sonuçta 7 transfer ile yeni sezona başlarsak takımın şampiyonlar liginde başarılı olma ihtimalinden söz edebiliriz. fizikli, tecrübeli, hava toplarına hakim bir stoper, 2011 model eboue'den izler taşıyan bir sağ bek, yedek kaleci, şimdi ve gelecekte orta sahayı emanet edebileceğimiz iki yönlü bir orta saha, sağ ve sol açık ve en önemlisi sırtı dönük oynayabilen ve skor yapabilen bir santrafor.

    önem sırasına göre sıralarsak;
    1.santrafor
    2.sağ bek
    3.stoper
    4.sağ açık
    5.orta saha
    6.yedek kaleci
    7.sol açık

    yedek kaleci zaten alınacaktır ( gökhan değirmenci ) geriye kalan 6 transferden sol açık hariç diğerlerinin mutlaka alınması lazım. sol açık yasin, amrabat ve bruma ile kotarılabilir ama diğer bölgelere üst düzey oyuncular alınmazsa önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde hüsran yine kaçınılmaz olacaktır.

    borç içinde olduğumuz bilinse de, klubün yapısı ve potansiyeli bu transferleri gerçekleştirebilecek seviyede. burada belirleyici olan unsur, yeni başkanımızın ve başarılı hocamızın vizyonu olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın