resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2694
    şampiyonlukta payı büyüktür. aksini iddia etmiyorum. takımın reaksiyon göstermesi gerektiği bir zamanda gelip, özellikle yeniçeri tayfasının desteğini alıp (ki yeniçeri tayfasının desteğini almayanların sonu bellidir bu klüpte) başarıya ulaşmıştır.

    fakat , her ne kadar burada aforizmalarla , seksi hikayelerle, ne kadar muhteşem olduğunu kanıtlamaya çalışan insanlar gibi sağlam edebiyat kasamasam dahi, benim de kendime has bir fikrim ve bunu söyleme hakkım vardır ve bunu söylemekten hiç bir güç beni alıkoyamaz.

    hamza hamzaoğlu, ki bizim için futbolculuk dönemini bildiğimizden hamza'dır , aynı bülent gibi okan gibi arif gibi suat gibi , gerçi ona da takanlar var ya (ulan ne kraldan çok kralcı adamlar var be) çok iyi bir insan , galatasaray teknik direktörü olacak kalitede bir kişi , takımdaki oyunculara abilik edecek , onları anlayacak bir teknik adam dahi olsa , yaptığı ve yapamadığı şeyler göstermiştir ki, eğer hedefiniz avrupada başarı ise yeterli değildir.

    şimdi yine başlar eğlence , ne yabancı sevdalısı olmamız kalır, ne galatasaray düşmanlığımız kalır, ne hamzaoğlunun adı hamzinho olsa tapardınız gibi salak salak iddialar kalır.
    siz aforizmalara devam edin gençler, biz de bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz. kim haklı olur zaman gösterecek. eğer hamza hocayla devam edeceksek, umarım ben haksız çıkarım, umarım hamza hoca benim onda gördüğümden daha vizyonlu bir teknik adamdır. çünkü benim tek isteğim galatasaray başarısıdır. ne burda karizma yapmak için cool cool laflar yazmak derdim ne de millete bak ben nasıl destekliyorum hocayı bak nasıl adamım ben diye sidik yarıştırmak.

    dediğim gibi , takımımın iyiliği için inşallah ben yanılırım, ama ben haklı çıkarsam o aforizmaları o hikayeleri bi yerde toplaşıp , birbirinize anlatırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın