• 117
    iki farklı yolla gelirlerimizi arttırabiliriz arkadaşlar. tasarruf yapıp küçülerek. risk alıp yatırım yapıp büyürerek ve elde edilecek gelirlerle borç kapatarak. ünal aysal'ın seçtiği yol ikincisiydi. şu yabancı sınırı saçmalığı olmasa planlarını tutturabilirdi. sneijder ve drogba'nın takıma kattıkları, ucuz olsun diye alınan ve yanlış transferler olan dzemaili, burdisso, ontivero, salih dursun gibi adamlardan kat be kat fazla. yeni yönetimde akıllı davranıp bir iki kritik bölgeye iyi transferler yapmalı ve diğer bölgelere de bonservis vermeden alabileceğimiz ve elimzidekilerden kaliteli adamları almalı ya da kiralamalı.
    herkesin kabul ettiği sağ bek, sağ açık, forvet bölgelerine transferler yapılmalı. özellikle forvet ve sağ açık için biraz paraya kıyılmalı. podolski, joel campbell gibi daha önce ilgilendiğimiz futbolcular mantıklı gibi.
    stoper bölgesine deneyimli bir oyuncu alınmalı (bonservissiz bulunabilirse daha iyi). sol bek yedeklenmeli.
    kimse kabul etmek istemese de orta sahamız git gide hantallaşıyor, orta saha çift yönlü oynayabilecek dinamik 1-2 adam alınmalı. orta sahadaki oyuncularımızı ne kadar sevsek de, seneler adamların fiziklerini ve hızlarını götürüyor ve çağdışı kalıyorlar. seneye şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak istiyorsak doğru yerlere doğru yabancıları almalıyız.
    elimizdeki göt, göbek büyütenleri ise anında postalamalıyız. (bkz: olcan, yekta, pandev, dzemaili, umut vb.)
    hata yaparsak önümüzdeki senelerde yayan kalacağımız transfer sezonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın