resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8497
    burak'ı genel olarak beğenirim ve kadro yapımızda alternatifi olmayan oyunculardan birisi olduğunu düşünüyorum. hırslı olması, golü koklaması, devamlı gol araması ve rakip savunmaları yıpratması çok iyi özellikleri. kendini çabuk yere bırakması ise en sevmediğim özelliği. halbuki çok güçlü bir oyuncu, hiç gerek yok bu hareketlere. gereksiz yere kendini sevimsiz hale getiriyor.

    şu an bahsetmek istediğim olay ise son maçta (bkz: 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçı) hamza hoca ile yaşadıkları. şampiyonluk son haftaya kalsaydı, bu konuyu şimdi kaşımak gereksiz olurdu. ama artık rahat rahat konuşulup çözülmesi gerekiyor diye düşünüyorum. tamam maç içinde hırsındana bir hata yaptın ve hamza hocanın yanında çirkin bir görüntü verdin. ama en azından maçtan sonra bunu telafi edecek açıklamalar yapmasını beklerdim.

    açıklaması şu şekilde: "son maç hamza hoca’yla yaşamış olduğum bir olay var. bu bitti, gitti. futbolun içinden gelenler bilir bu her maçın içinde olur. bu olay kapandı. bu olay yaşandı diye şampiyonluktaki payım görmezden gelinemez. bunun üzerinde durmaya gerek yok. yaşandı gitti."

    görülüyor ki burak yılmaz hala kendini haklı görüyor ve özür dilemesini gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyor. senin şampiyonluktaki payını kimse görmezden gelemez,gelmemelidir zaten. bu takımın bence en önemli oyuncularından birisin. ama hamza hoca gibi sizlere değer verdiği her halinden belli olan, iyi niyetli birisine bu hareketin ve sonrasındaki tavrın bence hiç olmadı burak yılmaz.

    daima inandığım bir şey vardır bir takımda sevginin yanında disiplin olmazsa başarı gelmez. umuyorum burak bu hareketlerini sürdürmez, sürdürürse de kendisini her ne kadar sevsem de gerekli cezayı alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın