resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2692
    dönem dönem dikkat çekecek derecede hatalar yapsa da, takımın inancını pekiştirmiş ve şampiyonluğa taşımış teknik direktörümüz, gurumuzdur. 2004 yılında beylerbeyi formasıyla veda ettiği yeşil sahalarda 2015 yılında teknik direktör olarak şampiyonluğu yaşamıştır.

    solda oynamaz denilen sneijder onun döneminde telles'e yardım eder, defansa büyük katkı sağlar hale gelmiştir. burak yılmaz ve umut bulut ikilisini önlü arkalı oynatarak farklı bakış açısını da göstermiştir. her şekilde herkesten verim almıştır.

    hele konuşmadan önce "aman hamza bir daha düşün" tarzında bir es vermesi, yutkunması, ben piyasa adamı değilim tavırları yok mu... adamsın hocam. adını kalbimize kazıdın.

    burada yeni sezon öncesi kilit soru şudur: "yönetim transfere kaynak yaratabilecek mi?" yoksa bizler yine hocanın listesinde 6. ya da 7. sıradaki futbolcuları * mı hava limanında karşılayacağız. teknik direktörlerin itibarları biraz da futbolcu transferindeki etkileriyle ölçülür. yurtiçi transferlerde etkili olabilir ama umarım scout ekibi ile güzel çalışmalar yapmıştır. zira bu sene transfer için kaynak yaratılsa bile nokta transfer yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın