• 109
    *gidecekler üç aşağı beş yukarı belli zaten. senelerdir takımın kangreni olanlar, ztk topçuları, kankacılar gözünün yaşına bakılmadan gönderilmeli.

    *en direkt eksik sağ bek, sabri'ye teşekkür edilmeli. tarık yedek olarak kadroda tutulup şl. seviyesinde bir oyuncu buraya monte edilmeli. abate, pareira gibi isimlerden biri ikna edilebilirse şahane olur.

    *direkt eksiğin sağ bek olmasının yanı sıra sistem için en kritik eksik bir komple forvet. kendisine atılan uzun topları indirecek ya da kontrol edecek. topun rakip yarı alanda dolaşımını sağlayacak, etkili pres yapacak, sistemi işletecek bir forvet şart. profil olarak dzeko buna uygun bir isim örneğin. burak yılmaz rotasyon/hamle oyuncusu olmalı.

    *merkez orta saha: şl.'de orta sahamızın fizik direnç alt sınırı melo olmalı. selçuk en iyi döneminde dahi bu konuda ciddi zaaflar gösterdi. melo selçuk ikilisinin yanına/yerine daha genç fizik kalitesi, mücadele gücü, devamlılığı yüksek bir isim şart. bu oyuncu imbula profilinde biri olabilir.

    *yedek kaleci: sinan ve eray malum. şans geldiğinde güven verecek tecrübeli bir isim şart. sanırım gökhan değirmenci gündemimizde, makul ve emonomik bir çözüm olabilir.

    geri kalan pozisyonlar için hamza hoca'nın telles, olcan gibi oyuncuları bireysel olarak yukarı çekmeye çalışacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın