resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7066
    birtakım düşük beklentili taraftarımızca performansı yeterli görülen futbolcu. hangi ara böyle oldu bilmiyorum ama son yıllarda futbolcuya tapan taraftar profili türedi. 3-4 maçta 1 kere iyi oynayan adamlardan bile avrupa'nın sayılı ortasahalarından biriymiş gibi söz edilir oldu.

    -selçuk 14-15 sezonunda asla 12-13 sezonundaki gibi değildi. hele 11-12 sezonundaki gibi hiç değildi.
    -selçuk bu takımın en çok maaş alan 3-5 futbolcusundan biri. ama performansı en iyi olanlardan biri değil. performans-maliyet ekseninde uçurum var.
    -selçuk maç seçiyor, hoca seçiyor, istediği yerde oynamayınca trip de yapıyor. bu beni korkutuyor çünkü takımda bir gelişmeler olunca selçuk'un tavrı önem kazanıyor.
    -selçuk gittikçe hantallaşan bir oyuncu. melo da eski çevikliğinde değil. melo-selçuk ikilisi bırakın avrupa takımlarını süper lig maçlarında bile ortasahayı ele geçiremiyor.
    -selçuk takım içerisinde trabzonlu çete dediğim grubun lideri. hocaya olcan'ı ve umut'u oynatması için zaman zaman baskıda bulunuyor. 2015-2016 transfer sezonunda burak'tan daha iyi bir santrafor almayacağız. kulübeye transfer yapacağız. neden? selçuk trip atabilir diye.

    ama son 5-6 hafta için selçuk'a teşekkür etmezsem haksızlık yapmış olurum. bence şampiyonluğu biz son 5-6 haftada hiç gol yemeyerek ve puan kaybetmeyerek kazandık. bunda selçuk'un şampiyonluğa inanması etken oldu. ama iyi oynamasının da bir sınırı var. artık bana göre selçuk kapasitesi sınırlı, ortalama bir oyuncudur.

    not: bir zamanlar en sevdiğim futbolcuydun selçuk. ama değiştin ve kendini takımdan üstün görmeye başladın. yarın sneijder, melo, muslera da değişsin, aynı tavrı onlara da gösteririm. bir oyuncuyu savunmak için 40 takla atmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın