resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2688
    sene sonuna kadar yazmak istemedim buraya bir nevi totem yapıyordum, ama bu adama güvenmek zorundayız. oyunu okuma konusunda ben de çok parlak bulmuyorum kendisini eyvallah, büyük maçlardaki kadro seçimleri farklı oluyor ona da eyvallah.

    ama gözümüzün önünde değişmeyecek ve tartışılamayacak bir gerçek var psikolojisi bozuk takımı aldı, şampiyon yaptı.

    her maç 4 yiyen, şampiyonlar ligi'nde tarihinin en kötü sezonunu geçiren ligde averajı eksilerde olan takımı aldı.taraftarın büyük tepkili olduğu takımı aldı. kendisine güvenini kaybeden oyuncuları kazandı. onları yapabileceğine inandırdı. takımı gerçekten bir takım haline getirdi. pes etmeyen bir takım yarattı, taraftarı arkasına aldı. yaptığı yanlıştan hiç gocunmadan döndü.

    galatasaray'la dalga geçenlere haddini bildirdi. elindeki oyuncuların hepsinden en yüksek verimi aldı. çok gol yiyoruz dedik son 6 haftadır gol yemedik. mali durumumuz kötü olduğu için devre arasında tek bir transfer dahi istemedi.

    tüm bunları yaparken bir kez olsun şikayet etmedi. bu takımı ben kurmadım demedi, çok kötü bir takım devraldım demedi. çalıştı, herkesten çok o çalıştı. emeğinin karşılığını alıp şampiyon oldu.

    şimdi elinizi vicdanınıza koyun. bu adam daha ne yapmalı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın