• 106
    eger sampiyonlar ligini ciddiye alacaksak cok yol kat etmemiz gereken sezon. yoksa yerler bizi kamil! hatirlayin avrupa'da dalga konusu olan oyunculardan biri welbeck bizi londra'da hacamat etmisti. hani reus'u falan saymadim bile.

    herseyi gectim besiktas maci beni bayagi bir karanliga dusurdu, tamam kazandik sampiyonuz ama bakiyorsun demba ba bile - gol atamamasina ragmen- bizim semih ve hakan'i mac boyunca calim manyagi yapti. simdi gelecek rakiplere bakiyorum da icim fena oluyor. orta sahamiz ne yazik ki cok yavas, hatirlayin 4-0 kaybettigimiz dortmund macindaki ilk iki golu, bire bir kopya. iki saniyede orta sahamizi gecip topu kanada attilar ve aumabeyang ayni kolaylikta iki gol atti.

    onceki seneler sampiyonlar ligi deyine gururla heyecanlanirken artik bu heyecan yerini biraz endiseye birakti. evet renktaslar biz korkmayiz ama gorunen koy kilavuz istemez. hamit agir bir oyuncu, melo eski enerjisini kaybediyor, selcuk desen zaten hicbir zaman hizir bir oyuncu degil daha cok pasordu. o yuzden en onemlisi hizli ve calim atabilen birkac oyuncuyla anlasmamiz lazim. kim olduklarinin onemi yok. ama oyle bilal kisa falan deiyorsa o zaman rakipler bizi fena dagitir.

    bence onceligimiz hizli, teknigi orta seviye ama dedigim gibi hizli bir on libero/orta saha olmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın