• 104
    transfer edilecekler kadar gönderilecek oyuncuların da önemli olduğu transfer sezonu. aklımdaki oyuncuların çoğunun gönderileceğini sanmıyorum ama yine de fikrimi belirteyim.

    selçuk inan: 2,75 milyon € maaş alıyor, maç başılarla beraber 3,5'u bulacak. takıma sağladığı katkı aldığı maaşla çok orantısız. istediği hocayla oynar istemediğiyle oynamaz, şampiyonlar ligi için çok yetersiz. ayrıca kendisinin derbi maçlarda pazubant çıkarıp trip atma huyu vardır.

    burak yılmaz: maaşı kankasıyla aynı. şampiyonlar ligi seviyesinde bir takım burak'a bel bağlayamaz. aldığı maaşla yedek oturtulması çok lüks. ayrıca kendisinin oyundan alındığı maçlardan sonra hocasının elini itme gibi huyu vardır.

    umut bulut: yeteneksizlik abidesi. bu yıl hepimize saç baş yoldurdu. yedek oturur sorun etmez diyeceğim ancak kendisi yıllık 1,8 milyon € alıyormuş. şaka gibi...

    hamit altıntop: net 2,75 milyon € para alıyor. senenin dörtte üçünü sakat geçiriyor yaşı da artık 33 olmuş. tam bir mali külfet.

    yekta kurtuluş: takımın kamburlarından biri daha. verilen şansların hiç birini değerlendiremedi, yıllardır yattığı yerden galatasaray'ı sömürüyor.

    aydın yılmaz: hakkında söylenecek tek kelime yok artık. utan be adam, utan da defol git.

    blerim dzemaili: umutluydum fakat olmadı. zorlamanın anlamı yok. bu sezon 2,4 milyon € aldı fakat şampiyonluğa katkısı sıfır.

    eray işcan: bırakın galatasaray'ı iddia ediyorum kendisi 2. lig takımlarında oynayamaz. kaleciliğe dair hiç bir umut vermiyor terbiyesizliği de ayrı mesele.

    pandev, gökhan zan, eboue ve engin baytar'da sözleşmeleri bittiği için gidecekler. eğer yukarıdaki isimler de giderse maddi açıdan epey bir rahatlar güzel bir transfer bütçesi yaratabiliriz.

    edit: tarık çamdal ve olcan adın'da bu sezon göz önüne alındığında kesinlikle yollanmaları gerekir ancak herkes ikinci bir şansı hak eder bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın