resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2681
    kendisinden şampiyonlar liginde ilk etapta pek bir şey beklemiyorum.
    öncelikle kuralar zorlaştı.
    ikinci olarak kendisinin tecrübesi yok. mesela roberto mancini ne kadar eleştirilirse eleştirilsin avrupada takımı nasıl oynatması gerektiğini iyi bilirdi. iki yeriz, üç atarız olayı cl'de sökmez.
    üçüncü olarak da kadro yapısı. böyle bir defans hattı ve yumuşak orta sahayla şampiyonlar liginde iş yapmak zor. isim isim gidelim.
    sabri sarıoğlu: heyecanına yenik düşer, sık sık alanını boşaltır. önde tek başına pres yapmaya çalışır. son dönemde ne kadar olgunlaşsa da cl için yetersizdir.
    aurelien chedjou: takım açık oynarken ne kadar iyiyse kapalı oyunarken o kadar kötü. dikkat sorunu var kendisinde. çok kritik goller atıyor. iyi bir artı yön fakat takımın kapanması gereken zamanlarda net güven vermiyor.
    semih kaya: her türlü tekmeye kafa sokar, canını dişine takarak oynar, rakibe yakın oynar. ama hava toplarında o kadar etkisiz ki aklım almıyor. korner kazandığımızda hep gidiyor ve bir kere kafa vurduğunu görmedim. ayrıca tamamlanması, yönetilmesi gereken bir oyuncudur. hakan balta zekasıyla kendisini daha iyi tamamlıyor chedjou'dan. mücadelesi takdire şayan olsa da açıkçası kendisini çok beğenmiyorum.
    hakan balta: kapalı savunma oynayacaksanız biçilmiş kaftandır kendisi. topu çok iyi kullanır. fakat yavaş olduğundan açık oynarken de rezalet bir oyuncu.
    alex telles: kendisini tanımlarsam ilk olarak 'toy' kelimesini kullanırım. ceza sahası çevresinde saçma sapan fauller yapıyor. kolay çalım yiyor. hücumda pas oyununa katılsa da final pası vermekten, orta yapmaktan aciz. kendisine bir sezon daha zaman gerek.

    orta sahada ise selçuk ile melo'yu ne kadar beğensem de iş topu geri kazanmaya gelince sıkıntı çekiyoruz. selçuk çok koşar ama koşusuna oranla top kapma sayısı azdır. melo da çok koşmaz, daha çok alan kapatır. taşınması gereken bir sneijder varken türkiye'de sıkıntı çıkarmasa da avrupada işler çok zor oluyor.

    son olarak şunu eklemeliyim. hamza hamzaoğlu'nun insan ilişkileri kadar öğrenme yetisi de üst düzey kanımca. ilk başlarda hücum yapmamız gerekiyordu hücumu yukarılara çekti. son haftalarda daha temkinli ve gol yemeden oynamamız gerekiyordu onu da başardı. iyi insan, kumaşı var ve önü açıldı (yabancı sınırlaması kalktı.). paramız pek yok fakat doğru transferlerle bir sürpriz gerçekleştirebilir. ben kendisine güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın