resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10286
    atletico madrid forması giyerken başka bir takımın formasını giyip gol olunca amigolar gibi sevinmesi doğru olmamış. bu giydiği forma galatasaray forması bile olsa doğruları söylemek lazım. yukarıda çok iyi bir örnek verilmiş. sneijder ajax formasını giyip deliler gibi sevinse rahatsız olmaz mısın diye. aynen öyle, rahatsız olanlar çıkacaktır.

    peki futbolcunun tuttuğu takımı destekleme hakkı yok mu? tabi ki var, ama kısıtlanmış bir şekilde. profesyonel futbolcu olmanın bedeli budur. futbolcular ondan zaten çok yüksek paralar alıyor. sahada zaman zaman ıslıklanıyorlar, dışarıda rahat rahat gezemiyorlar, istedikleri gibi her zaman davranamıyorlar. bunlar şöhretli futbolcunun kaderidir. o yüzden arda kendine dikkat edecek. gelecekte atletico madrid ile kritik bir şekilde eşleşsek, arda çok kötü oynasa, bazı atleticolular arda'nın bilerek iyi oynamadığını iddia etmez mi? peki biz aynısını sneijder'e söyler miyiz? söylemeyiz. çünkü sneijder davranışlarıyla bunu asla söyletmez. zaten sneijder ile arda arasında yetenek uçurumu yok, profesyonellik uçurumu var.

    not: sneijder-ajax ne alaka diyen olabilir. sneijder ajax'ın 3-5 büyük efsanesinden biri. inanmayan football manager oyunlarına baksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın