resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8443
    adam yasin'in attığı gole sevinmez, hamza hamzaoğlu'nun elini iter, tribini filan atar ama hala takımını çok seviyor, hala kral.

    benim kralım değil kendisi. yaşadığımız ülkenin de kralı var mesela. o da benim kralım değil. mecbur muyum turnover makinası burak'a tapmaya ben? değilim. taraftar da uyanıyor işte. ha bakın ben maçların %90'ını arena'da izleyen birisiyim. burak o stadda kolay kolay ıslıklanmaz. ama neden biliyor musunuz? çok iyi oynadığından, müthiş bir santrfor olduğundan değil. hatta taraftarın %70'i kendisinden nefret etme derecesinde. ama o ultraslan'daki kankitolarıyla son derece sıkı fıkı. bunu stadda maç izleyen herkes görebilir. gerek maç önünde, gerek maç sonunda. en ufak protesto gezi protestoları gibi susturulur. ama zannetmeyin ki taraftar burak'a tapıyor.

    burak 2 kesimin kralı. 1, nemalanan tayfanın. 2, polyanna taraftarın. bu iki gruba bakarak bir siyasi oluşumun takipçi kitlesine benzetebiliyor musunuz bu kümeleri? evet. o yüzden burak fan'ları asla azalmayacak. ancak gerçeği görenleri sesi daha çok çıkabilir. ki çıkacak, bu entry burada dursun. göreceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın