resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2562
    muslera ve hollandalı sayesinde başarılı olduğu iddia edilen ve önümüzdeki yıl kendisi ile devam edilmemesini isteyenler için yazıyorum.

    hamza hoca akhisar belediye takımını çalıştırırken takımı süper ligin en değersiz takımı idi. o takım ile harika maçlar oynadı, akhisar ligin en dikkat çekici takımı oldu. aynı dönemde galatasaray ligin en pahalı takımı olmasına rağmen ligin en değersiz takımı akhisar hamza hoca ile evlerinde galatatasaray'ı 2-1 yenmişlerdi. kalemizde gene kedi muslera vardı ve 10 numara oyuncular konusunda bilimsel yayını olduğu söylenenen mancini hocanın kadrosunda da hollandalı vardı.

    sorun oyuncuların bireysel performansını arttırıp arrtırmamasında. elinde adam gibi sağ ve sol beki yok. elinde top yapacak bir tek stoper var hakan balta ve hakan balta'yı harika top oynatmakta. semih sakatlıktan yeni çıktı ve top ile çıkamıyor. diğer stoperin sakat. melo uzun süre sakattı, şimdi ise sahada yürürken bile zorlanmakta. selçuk maç trafiğinde yorgun düştü aynı şekilde sahada yürümekte. burak uzun dönem sakattı ve hocanın elinde gerçek bir golcü yok ve senin takımın; elinde golcüsü olan gerçek iki beki olan fener takımından daha çok golü var. tek bir transfer yapmadı bjk bile devre arası adam aldı. kamp yapmadı. yasin'i adam etti. artık ümidi kestiğiniz hamit altıntop harika top oynamakta. ve hollandalı da harika oynamakta. hollandalı kendisini dünyanın en büyük hocası jose mourinho'ya benzetmekte. (u: (not hollandalı ifademden dolayı eleştiri aldım ismini yazarken çok hata yaptığımdan, kolaylık olsun diye hollandalı yazıyorum, art niyet kesinlikle yok)

    sen ne diyorsun? hamza gitsin dünya çapında bir hoca gelsin. niye? hamza hoca; fatih terim'in sanırım 1 lig şampiyonluğu hariç en iyi performans gösteren hocamız. daha tam bir sezon geçirmedi.

    bir de ballıymış ! yıllardır fener balı dersin şikayet edersin hamza hoca kazanınca gene şikayet edersin. maçlara gelmez, son lig maçında stadı doldurur bık bık ötersin.

    kendisi 45 yaşındadır, egosu yoktur, çalışkandır, 20 yıl sözleşme imzalanmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın