resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 603
    siyaset umrumda değildir pek. her ne kadar mevcut erk her şeyi kontrolü altına alma konusunda büyük çaba sarf etse de, türkiyenin siyasi iklimi genel olarak zaten buna meyillidir.

    gel gelelim, duygun yarsuvata "iktidara yakın" diye eleştiri gelmesi tekdüze ve ezbere bir yorum oluyor. ulusal kanalda katıldığı programı izleyen herkes görürdü ki, mevcut siyasi erke en rahat şekilde eleştiri getirmiş bir insandır duygun yarsuvat. bir kulüp başkanı bugün bunu rahatça yapamaz. hem ulusal kanala çıkacaksın, hem ulusal kanalda kalkıp mevcut erki eleştireceksin. aziz yıldırımın ve fikret ormanın halini görüyoruz, yapmayın etmeyin. duygun yarsuvat hiçbir şeyden korkmadan ne düşünüyorsa konuşuyor. herkes taraf olduğu için tabii ki kimsenin işine gelmiyor. herkes kendine uygun şeyler duymak istiyor çünkü.

    yarsuvat fikir özgürlüğüne inanan bir insan. hani "fikri hür vicdanı hür..." var ya, gerçekliği bu adamda. kendisi balyoz davasında avukattı, o zaman da aynı adamdı yine aynı adam. abdürrahim beyi de, ali dürüstü de, cem kınayı da aynı yönetimde rahatça tutabilmesi de fikir özgürlüğüne inancını gösteriyor. "cumhurbaşkanı çağırdığında gitmemek olmaz." diyişi de sayın erdoğana değil, cumhurbaşkanlığı makamına olan teveccühünden kaynaklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın